79.990 €
Comision 0%
De vânzare
Casă
Publicat de Proprietar acum 1 an
1

1001 persoane s-au interesat de acest anunţ

Duplex cu CF, constructie noua, 119 mp

ANUNȚ EXPIRAT

Floresti, 4 Camere | 2 Băi | 119 mp În rate de la bancă începând cu 1394 RON / Lună - Vezi detalii
Locuri de parcare: 2
Internet
Curte amenajata
Centrala pe gaz
Cablu TV

An construcție: 2016
Sistem de incălzire: Centrala
Gard imprejmuire: Da
Gradina / curte: Da
Balcon / terasa: Da

Descriere

Dezvoltator imobiliar cu peste 9 ani de experienta si 850 de unitati locative realizate si predate, vand duplexuri cu 3 dormitoare, 2 bai, camera de zi+bucatarie, terasa de 11 mp realizata pe structura de lemn, acoperita cu policarbonat si placata cu gresie antiderapanta, curte cu spatii verzi, pavaje si barbecue, 2 parcari pavate, balcon de 5 mp la unul din dormitoarele de la etaj, tamplarie PVC cu 6 camere si 3 sticle. Terenul total aferent fiecarui duplex este de 250 mp. Duplexurile sunt situate pe strada Crizantemelor, numerele 10A, 10B si 10C, la 150 m de viitoarea centura ce va lega Florestiul de Cluj, 6 km de centrul municipiului Cluj-Napoca, 1,5 km de Polus Center, 250 m de statia RATUC. Zona este linistita, aerisita, plina de verdeata, cu panorama deosebita si acces facil.

Stadiul de predare este semifinisat, cu 2 straturi de glet, sapa, izolatie cu vata bazaltica la acoperis si cu polistiren de 12 cm la exterior, centrala termica prin condensatie ce alimenteaza incalzirea in pardoseala de la parter si cele 10 radiatoare de la parter si etaj.

Ansamblul dispune de toate utilitatile (curent, gaz, apa, canalizare), drum de acces pietruit 150 m, incinta imprejmuita cu gard de lemn si acces privat pavat, poata automata cu telecomanda, iluminat exterior la fiecare imobil cu senzori de miscare, spatii verzi.


Adresă: Crizantemelor 10

Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

75.000 €
Floresti | 4 Camere | 2 Băi | 116mp
125.000 €
Floresti | 4 Camere | 3 Băi | 111mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.