256.000 €
De vânzare
Casă
Publicat de RE/MAX Premium acum 1 an
1
Casa ideala in Gruia!

ANUNȚ EXPIRAT

Gruia, 6 Camere | 3 Băi | 225 mp În rate de la bancă începând cu 5115 RON / Lună - Vezi detalii
Locuri de parcare: 2
Etaj: parter
Suprafata Teren: 414mp
Suprafata Construita: 330mp
Etaj: D+P+1Th+M
Locuri de parcare: 2
An constructie: 2014
Apă
CATV
Canalizare
Curent
Gaz
Internet
Telefon
Acoperiș

Descriere

RE/MAX Premium va propune spre vanzare o casa modernista, construita cu cele mai bune materiale la stadiul de semifinsat, lasand la latitudinea viitorului propietar stilul pe care il va alege la finisare.
Constructia are o suprafata utila de 225 mp compartimentata in 6 camere din care 5 dormitoare dispuse pe parter inalt si etaj plus un living openspace modernist cu o suprafata de 40 mp, incluzand si bucataria.
De asemenea, casa dispune de etaj tehnic, o baie la fiecare incapere sau etaj plus fiecare dormitor dispune de un dressing de cca 7 mp.
Este o casa construita la cel mai mic detaliu pentru pretentiosi, si mai mult stadiul de semifinisat lasa cumparatorului decizia de a-si amenaja spatiul exact asa cum doreste.
Bonus, casa beneficiaza de sistem de alarma, iar incalzirea este proiectata prin pardoseala, realizata cu cele mai bune instalatii.
Curtea este generoasa, se pot amenaja cel putin 2 locuri de parcare, o mica gradina cu flori, facand astfel spatiul ideal pentru o familie ce doreste linistea oferita de o zona placuta a Clujului.De altfel, propietatea beneficiaza de 2 fronturi la strada cu o suprafata cumulata de 22 m.


Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

249.000 €
Gruia | 5 Camere | 3 Băi | 220mp
328.000 €
Gruia | 6 Camere | 390mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.