Publicat acum 24 de zile de Golden Realestate

80.000

Comision 0%. Casa la cheie P+M, 4 camere, agu, 500 mp teren

Solicită Vizionare Solicită Vizionare
Comision 0%. Casa la cheie P+M, 4 camere, agu, 500 mp teren
  • Camere 4
  • Suprafață 500 mp
  • Băi -
  • Parcare -
  • Suprafață teren 500 mp
  • Preț / MP 160 €
Caracteristici
  • Suprafata teren: 500 mp

Descriere

Golden Real Estate va propune spre vanzare o frumoasa casa de tipul P+M, construita in anul 2015 pe un teren de 500 mp, localizata in cartierul nou de locuinte din comuna agu, aflata la doar 10 km de Arad.
Imobilul are o suprafata construita desfasurata de 200 mp, o compartimentare interioara foarte buna fiind compus dintr-o sufragerie generosa ca si spatiu, luminata natural, o bucatarie moderna echipata cu toate electrocasnicele necesare, baie de serviciu cu cabina de dus, camera tehnica si un hol la intrare ce comunica cu zona de living.
Etajul locuintei gazduieste trei dormitoare, unul dintre acestea avand acces la un balcon propriu, o baie spatioasa cu cada si o incapere care poate fi folosita pe post de birou sau zona pentru depozitare.
Casa ofera tot confortul necesar unei familii moderne dispunand de pardoseala din gresie ceramica, parchet laminat, pereti gletuiti si izolati termic, sistem automatizat de incalzire cu cazan pe peleti, tamplarie PVC de calitate. Curtea interioara a locuintei gazduieste o terasa din lemn acoperita si placata cu piatra naturala.Se accepta si varianta de schimb, cu apartament in Arad.
Pret: 80.000 euro, negociabil.
Agent GOLDEN REAL ESTATE.


Localizare pe hartă

Vrei sa vezi imobilul?

Selectează ziua și ora când dorești să vezi imobilul și vei fi sunat pentru confirmare:

Introduceti numarul de telefon pentru confirmare:

Solicită Vizionare
Sună pentru mai multe detalii
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies