169.000 €
De vânzare
Apartament
Publicat de Rhea Consulting acum 1 an
1

40 persoane s-au interesat de acest anunţ

Apartament 4 camere de vanzare Andrei Muresanu

ANUNȚ EXPIRAT

Andrei Muresanu, 4 Camere | 2 Băi | 125 mp În rate de la bancă începând cu 2946 RON / Lună - Vezi detalii
Locuri de parcare: 1
Etaj: 1
Camere: 4
Compartimentare: Semidecomandat
Suprafata: 125 m2
Balcoane: 2
Geamuri: Termopan
Parchet: Da
Gresie: Da
Faianta: Da
Centrala termica: Da

Descriere

Rhea Consulting va prezinta un apartament cu 4 camere, semidecomandate, aflat la etajul 1 din 4 intr-un imobil construit dupa anul 2000, situat in cartierul Andrei Muresanu. Suprafata utila a apartamentului este de 125 mp si se compune din 3 dormitoare spatioase, 2 bai, dintre care una are geam, bucatarie si living mare si hol, la care se adauga 1 balcon inchis cu iesire din dormitorul principal si o terasa in “L” de 21 mp, amenajata. Apartamentul a fost renovat de curand, finisajele sunt ultra-moderne, dispune de parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica proprie si usa de intrare metalica. Imobilul dispune de interfon si lift. De asemenea, exista aparat de aer conditionat si o boxa, iar parcare subterana intra in pret. Se vinde cu baile mobilate, bucataria mobilata si utilata complet, mobila de living si cea din dormitorul principal. Pentru mai multe informatii asteptam sa ne contactati.

Achizitionezi cu credit? Cauti cea mai buna dobanda si cel mai mic avans?
Prin serviciul nostru GRATUIT de consultanta bancara, iti oferim posibilitatea de a compara ofertele de credit din piata, astfel ca tu sa poti sa alegi banca cu cea mai avantajoasa oferta de finantare si sa scutesti si timpul petrecut intre banci.


Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

165.000 €
Andrei Muresanu | 4 Camere | 2 Băi | 118mp
109.500 €
Andrei Muresanu | 2 Camere | 1 Baie | 62mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.