78.000 €
De vânzare
Apartament
Publicat de Edil Imobiliare acum 1 an
1

54 persoane s-au interesat de acest anunţ

Apartament de vanzare 3 camere in constructie noua, parcare, 140 mp, semidecomandat, etaj 4/5 in Floresti, Floresti

ANUNȚ EXPIRAT

Floresti, 3 Camere | 1 Baie | 140 mp În rate de la bancă începând cu 1360 RON / Lună - Vezi detalii
Locuri de parcare: 1
Etaj: 4
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Tip Mobilier: Mobilat si utilat
Ferestre: Termopan
An constructie: 2008-2011
Sursa incalzire: Centrala proprie

Descriere

Citeste acum despre aceasta oferta exceptionala! EDIL va pune la dispozitie apartament cu 3 camere pentru vanzare in FLORESTI. Apartament la etajul 4, confort 1,compartimentare semidecomandat, avand finisaje interioare: gresie moderna, faianta moderna,parchet laminat. Imobilul de vanzare dispune de utilitati generale: apa, gaz, curent si internet. Oferta are ca si dotari centrala proprie, ferestre din termopan, parchet , usa metalica. Apartament mobilat si utilat modern, o oferta de nerefuzat cu un pret foarte mic. Baile sunt imbracate in piatra naturala de 2,5cm grosime atat peretii cat si pardoseala.
Baia mica dispune de masina de spalat, wc cu rezervor in perete (geberit), bideu si chiuveta. Baia mare dispune de cabina de dus (95cm diam), o cada mare de 1,80 lungime, wc cu rezervor in perete (geb erit), bideu si chiuveta imbracata in mozaic de piatra.Pardoseala la etajul 4 ( hol + bucatarie + living + baia mica ) este din piatra naturala de 2.5cm. Peretii din vopsea decorativa alba si tavanul este acoperit cu lemn de brad culoare natur. Dotat cu un split de aer conditionat 2 veluxuri si doua geamuri cu deschidere de 4,5m respectiv 2m spre cele doua balcoane. La etajul superior ( 2 camere +baia mare) sunt montate 6Veluxuri si perdoseala este din parchet de trafic intens. Tavanul este din lemn de brad cu grinzi de lemn la vedere si este dotat cu 2 splituri de aer conditionat. Dispune de 30mp de spatiu de depozitare inchise cu usi glisante. Apartamentul se vinde cu : masina de spalat vase , masina spalat haine, bucatarie nou utilata, mese, scaune, biblioteca si dormitor matrimonial. Suprafata utila 140mp + 30 mp spatii de depozitare + 14 mp balcoane. Loc de parcare cu CF la 15 metri de intrare la scara blocului. Nu pierde aceasta oferta, suna acum la numerele de de mai jos pentru detalii sau pentru ati programa vizionarea.


Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

52.900 €
Floresti | 3 Camere | 1 Baie | 63mp
49.900 €
Floresti | 3 Camere | 1 Baie | 63mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.