58.459 €
Comision 0%
De vânzare
Apartament
Publicat de Constructor acum 1 an
1

130 persoane s-au interesat de acest anunţ

Apartament 2 camere, finisat, 1103 eur/mp, Ansamblul Grand Hill Residence

ANUNȚ EXPIRAT

Buna Ziua, 2 Camere | 1 Baie | 53 mp În rate de la bancă începând cu 1019 RON / Lună - Vezi detalii
Locuri de parcare: 1
Etaj: parter
Cablu TV
Centrala pe gaz

An construcție: 2016
Mobilat: Nu
Garaj: Da
Sistem de incălzire: Centrala
Securizat / pază: Da
Gard imprejmuire: Da
Gradina / curte: Da
Lift: Da
Balcon / terasa: Da

Descriere

Ansamblul rezidenţial Grand Hill Residence se poziţionează în inima cartierului Bună Ziua, oferind acces rapid la toate atracţiile zonei. In plus, proprietarii noilor apartamente se vor bucura şi de panorame deosebite.

Bucuraţi-vă de o Locuinţă Modernă în Mijlocul Naturii!

Situat pe strada Trifoiului nr. 22-28 într-o zonă selectă, ferită de aglomeraţia oraşului, ansamblul dispune de toate facilităţile unei locaţii urbane, inclusiv accesul uşor la supermarketuri, magazine şi centre de agreement. Veţi fi la o aruncătură de băţ de zona Făget, cu oportunităţi de relaxare si mult spaţiu verde în jur, dar totuşi atât de aproape de centrul oraşului Cluj-Napoca.

Preţuri de la 1,103 Euro/mp finisat, cu TVA inclus şi loc de parcare suprateran!

Grand Hill Residence îmbina confortul unor locuinţe moderne cu avantajele poziţionării într-o zonă liniştită, verde şi uşor accesibilă.

Fiind unul dintre cele mai noi cartiere ale Clujului, Bună Ziua vine cu o serie de beneficii pentru cei care aleg să-i spună „acasă”, inclusiv infrastructură modernă, magazine, spaţii de joacă pentru copii şi centre de relaxare.

Ansamblul îşi propune să ofere cumpărătorilor apartamente moderne care să satisfacă toate gusturile şi cerinţele, precum şi un raport optim calitate – preţ. Apartamentele Grand Hill se vând complet finisate cu materiale de prima clasă.

Grand Hill va fi organizat ca un condominiu cu administrare privată. Intreaga suprafaţă interioară va fi monitorizată electronic iar clădirea va dispune la intrare de un birou de recepţie cu program permanent, care va permite accesul doar persoanelor autorizate.

Pentru a asigura un grad maxim de confort, dezvoltatorii pun la dispoziţia cumpărătorilor un loc de parcare auto şi un loc de parcare pentru bicicletă în incinta complexului, ambele incluse în preţul de vânzare al apartamentului.


Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

129.000 €
Buna Ziua | 3 Camere | 2 Băi | 107mp
119.500 €
Buna Ziua | 4 Camere | 2 Băi | 102mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.