• Camere 2
  • Suprafață 58 mp
  • Băi 1
  • Etaj 1
  • Parcare -
  • Preț / MP 1.474 €
Caracteristici
  • Amplasament: In bloc
  • Confort: 1

Descriere

Smart Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere in Borhanci . Imobilul in suprafata de 57,53 mp este compus din living, hol, bucatarie, dormitor, baie si balcon . Apartamentul se preda finisat cu gresie si faianta in bucatarie si in baie, parchet in living si dormitor, usi de interior , instalatii sanitare, instalatii electrice, centrala termica , calorifere si usa metalica. Ansamblul in care se afla apartamentul ofera urmatoarele beneficii.
Siguranta - deoarece intreg ansamblul este delimitat perimetral cu gard si prezinta acces securizat, doar pentru riverani.
Confort deoarece finisajele exterioare si interioare sunt de exceptie. Ansamblul cuprinde zona privata cu parc de joaca pentru copii. La parterul imobilului S+P+4 se afla spatii comerciale si o zona de servicii pentru riverani.
Locul de joaca din incinta si zona verde asigura liniste si siguranta pentru copii, datorita accesului securizat
Intimitate - Ansamblul se afla situat intr-o zona aerisita, departe de agitatia urbana, ceea ce ofera liniste si intimitate. Pe latura sudica exista un curs de apa, unde va fi amenajata zona de promenada si relaxare.
Iluminat stradal,drum asfaltat,parc de joaca pentru copii,parcari pentru riverani si vizitatori,parcari pentru biciclete,spatii comerciale si servicii in incinta proiectului,statie mijloc transport in comun, acces securizat,scoli si gradinite in proximitate,acces facil spre oras. Imobilul se afla in apropiere de mijloacele de transport in comun. Fotografiile sunt cu scop de prezentare.
Pentru a stabili o vizionare asteptam telefonul dumneavoastra.

Prețuri estimative Borhanci

Preț mediu de vânzare: 83.000 €
Preț chirie: între 370 € și 500 €

Istoric prețuri Borhanci

Vânzare: www.compariimobiliare.ro
Chirie: www.compariimobiliare.ro

Grăbește-te! Încă 8 persoane s-au interesat de acest imobil!

Localizare pe hartă

Vrei sa vezi imobilul?

Selectează ziua și ora când dorești să vezi imobilul și vei fi sunat pentru confirmare:

Introduceti numarul de telefon pentru confirmare:

Solicită Vizionare

Calculator rate credit

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Bănci partenere

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies