LICITAȚIE ONLINE

Scos la licitație de către proprietar

Timp Rămas

LICITAȚIA S-A ÎNCHEIAT

00 : 00 : 00 : 00
ZILE   ORE   MIN   SEC
85.600

Preț de Pornire Înscriși la licitație: 1

OFERTA TA:
-
+

Apartament de vanzare, 3 camere, in Cluj-Napoca, zona Iris

ID: CI-832924
PROPRIETAR VERIFICAT
  • Camere 3
  • Suprafață 70 mp
  • Băi 1
  • Etaj 3
  • Parcare 1
  • Preț / MP 1.223 €
Caracteristici
  • Locuri de parcare: 1
  • An constr.: Mai nou de 2000

Descriere

Pun spre vânzare apartament cu 3 camere, situat în zona str. Oasului (Auchan),bloc nou din cartierul Iris. Apartamentul este poziționat la etajul 3 și dispune de o suprafață de 70 mp.
Este compus din living, bucătărie, baie, hol, casa scării, 2 dormitoare si are doua dreassinguri spatioase plus loc de depozitare.Beneficiază de centrala proprie, geamuri termopan, veluxuri, parchet în camere de trafic intens, gresie în bucătărie și baie, mobilat complet.
Apartamentul este localizat intr-o zona foarte buna a orasului dispune de compartimentare moderna. Zona este linistita cu spatii verzi, fiind si foarte aproape de mijloacele de transport in comun(la 2 min. pe jos) și a zonelor comerciale(Auchan la 5 min. pe jos).
Apartamentul se vinde Complet Mobilat si Utilat !!! ( inclusiv electrocasnice si electronice).Este potrivit ca locuinta pentru o familie sau un cuplu tanar, dar si ca investitie, datorita pozitionarii. Acte la zi.
Parcarea este inclusa în preț și este securizată cu porti mecanizate prin telecomanda.Parcarea se poate face in curtea interioara a imobilului, blocul este putin retras de la strada (liniște mai multa), intrarea pietonală avand loc cu tag. BONUS in pretul apartamentului, intra o boxa in constructie la partierul blocului!
Daca aceasta locuinta prezinta interes pentru dumneavoastra, va invit sa o vizitați !

Prețuri estimative Iris

Preț mediu de vânzare: 107.000 €
Preț chirie: între 450 € și 590 €

Istoric prețuri Iris

Vânzare: www.compariimobiliare.ro
Chirie: www.compariimobiliare.ro

Localizare pe hartă

Întreabă Proprietarul

Maxim 200 de caractere.

Cum funcționează?

Licitația imobiliară este un proces online complet transparent. Află din video-ul următor cum funcționează și care sunt avantajele.

Mai multe detalii aici.

Te gândești să faci o ofertă? Grăbește-te! Încă 326 persoane s-au interesat de acest imobil.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies