Publicat acum 9 luni de Tudoria Real Estate

Descriere

Tudoria ofera spre vanzare apartament de 3 camere cu suprafata utila de 66 mp situat la ultimul etaj al unui imobil nou edificat intr-un ansamblu rezidential dezvoltat de catre unul dintre constructorii cu o vasta experienta pe piata din Cluj. Apartamentul are in componenta o zona de zi + bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol si 2 balcoane si se preda la stadiul semifinisat cu sapa autonivelanta, instalatii trase pe pozitii, centrala termica, geamuri termopan si usa de la intrare metalica. Extrasele CF sunt preconizate a fi obtinute in luna Ianuarie 2019. La solicitarea cumparatorilor, apartamentul poate fi predat finisat de catre dezvoltator, in acest caz pretul fiind de 66.000 Euro. Pentru informatii suplimentare si stabilirea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati la numerele de afisate sau la sediul agentiei, pe Calea Dorobantilor, Nr. 70.

Prețuri estimative Baciu

Preț mediu de vânzare: 69.000 €
Preț chirie: între 300 € și 400 €

Istoric prețuri Baciu

Vânzare: www.compariimobiliare.ro
Chirie: www.compariimobiliare.ro

Grăbește-te! Încă 21 persoane s-au interesat de acest imobil!

Localizare pe hartă

Vrei sa vezi imobilul?

Selectează ziua și ora când dorești să vezi imobilul și vei fi sunat pentru confirmare:

Introduceti numarul de telefon pentru confirmare:

Solicită Vizionare
Sună pentru mai multe detalii

Grăbește-te! Încă 21 persoane s-au interesat de acest imobil!

Calculator rate credit

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Bănci partenere

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies