Publicat acum 2 luni de Startimob

450

ANUNȚ EXPIRAT

Apartament mobilat 2 camere Urban Residence

Apartament mobilat 2 camere Urban Residence
ID: CI-811
  • Camere 2
  • Suprafață 60 mp
  • Băi 1
  • Etaj 7
  • Parcare -
  • Preț / MP 7 €
Caracteristici
  • Data introducerii: 04-10-2019 13

Publicat acum 2 luni

Startimob

Descriere

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat in Ansamblul Urban Residence, vizavi de Coresi Mall, bloc finalizat in 2017, anvelopat termic si care dispune de 2 lifturi .

Apartamentul are o suprafata construita de 60 mp si o arie utila de 55 mp, are o structura decomandata fiind compus din living cu iesire pe o terasa ce beneficiaza de o vedere panoramica asupra orasului, dormitor, bucatarie, baie, hol si debara.

Apartamentul este situat la etajul 7/8 , are o pozitionare sud-estica fiind insorit pe durata intregii zile, dispune de utilitati separate, centrala termica proprie, este mobilat si utilat complet ( linie bucatarie dotata cu plita pe gaz marca Hansa, cuptor electric si hota electrica marca Whirlpool, cuptor cu microunde marca Candy, combina frigorifica si masina de spalat automata marca Beko, TV LCD Samsung Smart), dispune de conexiune internet si cablu pe fibra optica si cu contract in derulare, videointerfon, finisaje moderne (parchet in camere, gresie in hol, bucatarie si baie, tamplarie PVC cu geam termopan).

Totodata apartamentul dispune de loc de parcare supraterana cu acces controlat pe baza de telecomanda.

Pozitionarea deosebita si proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli si gradinite, precum si finisajele si dotarile de exceptie, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea acestui apartament.

Apartamentul este liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 450 Euro/luna.

Conditii de inchiriere : Se solicita contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima si ultima luna din contract si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Utilitatile se platesc separat in functie de consumul lunar.

Prețuri estimative Tractorul

Preț mediu de vânzare: 67.000 €
Preț chirie: între 380 € și 510 €

Grăbește-te! Încă 72 persoane s-au interesat de acest imobil!

Localizare pe hartă

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies