Publicat recent de Golden

330 360 € (-8%)
Salvează alertă preț

Apartament 3 camere, zona Intim, decomandat

Solicită Vizionare Solicită Vizionare

Descriere

Golden Real Estate va propune spre inchiriere un apartament spatios de 100 mp, cu 3 camere si vedere pe doua parti, localizat in zona Intim, aproape de Spitalul Judetean, la etajul 4 intr-un bloc cu 7 etaje.
Locuinta are o compartimentare foarte buna de tip decomandat si se compune din: doua dormitoare cu vedere spre curtea interioara, un living spatios cu acces la un balcon deschis, bucatarie cu loc pentru servirea mesei, doua bai amenanjate modern cu cada si ventilatie naturala, hol intrare.
Apartamentul este amenajat recent, dispune de ferestre cu geam termopan, parchet din lemn masiv in dormitor si living, gresie ceramica in restul incaperilor. Este mobilat si utilat cu toate electrocasnicele necesare unei familii moderne. Incalzirea in momentul de fata se face prin reteaua de termoficare CET, urmand ca pana la finalul lunii septembrie sa fie instalata o centrala termica pe gaz.
Pentru alte detalii va stau la dispozitie la numarul de afisat.
Pret: 330 euro/luna, negociabil.
Agent exclusiv Golden Real Estate.


Prețuri estimative Intim

Preț mediu de vânzare: 55.000 €
Preț chirie: între 260 € și 340 €

Grăbește-te! Încă 31 persoane s-au interesat de acest imobil!

Localizare pe hartă

Vrei sa vezi imobilul?

Selectează ziua și ora când dorești să vezi imobilul și vei fi sunat pentru confirmare:

Introduceti numarul de telefon pentru confirmare:

Solicită Vizionare
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies