295.000 €
De vânzare
Spațiu
Publicat de Impakt Imobiliare acum 1 an
18
Spatiu de vanzare 24 camere in Cluj Napoca - cartierul Iris
Locuri de parcare: 1
Vitrina: nu
Pret / m2: 893,00 EUR
Suprafata construita: 412,00 mp
Front: 22,00 m
Anul constructiei: 2010
Stare interior: LUX
Nr. bucatarii: 2
Nr. balcoane: 4
Material constructie: Caramida
Acces internet: Fibra Optica
Grad de dotare: Lux
Ferestre: Termopan
Constructie noua
Apa

Descriere

Va propunem spre vanzare cladire birouri dispusa pe 3 nivele D+P+M, cu suprafata de 412 mp construiti + 52 mp terase, teren 600 mp. Cladirea este situata in spatele Hipermarketului REAL,cu acces pe drum asfaltat si are panorama frumosa de pe deal inspre oras.
Imobilul a fost edificat in anul 2010, este realizat din caramida de 30 cm, termoizolat 10 cm, geamuri termopan cu 5 camere si este compartimentat astfel:19 birouri complet mobilate,un birou open space cu pereti de sticla 36 mp, o sala de conferinte cu pereti de sticla plasma 150 cm si prize in pardoseala ,doua bucatarii complet utilate, 5 bai finisate modern, sala de forta utilata, sala recreere cu masa de ping-pong, darts, masa poker si spatiu depozitare.
Finisajele sunt de lux , scari imbracate in travertin cu balustrade de inox,
parchet trafic intens, microcentrala 125 kw in condensatie, robineti termostati in toate incaperile pt. un consum redus de gaz, aer conditionat in toate incaperile, iluminat becuri led, sistem alarma si supraveghere video, video interfon color la poarta, retea internet si CATV in toate birourile, fibra optica de mare viteza, 12 locuri de parcare, apa, gaz, curent, canalizare si gazon in curtea interioara a imobilului.
Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari, va asteptam la sediul nostru pe strada Pitesti nr 12 sau ne puteti contacta telefonic la numerele de afisate.


Adresă: Iris

Puncte de interes


Oferte asemănătoare

680.000 €
Iris | 6 Camere | 3 Băi | 815mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.