10.000 €
De închiriat
Spațiu
Publicat de Impakt Imobiliare acum 1 an
5
Spatiu de inchiriat 15 camere in Cluj Napoca - cartierul Europa
Locuri de parcare: 1
Vitrina: nu
Pret / m2: 0,00 EUR
Suprafata construita: 2070,00
Anul constructiei: 2016
Stare interior: Finisat
Nr. bucatarii: 2
Nr. balcoane: 6
Material constructie: Caramida
Garaj: Garaj sub bloc
Acces internet: Fibra Optica
Ferestre: Termopan
Constructie noua
Apa
Gaz

Descriere

Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un imobil nou, deosebit, pentru sedii de birouri in suprafata de 2043 mp utili cu foarte multe facilitati si beneficii din care 6 terase cu vedere spre tot orasul, 8 parcari subterane, 4 parcari in curtea interioara a imobilului si 10 la alineamentul frontului, SPA cu 2 jacuzzi, sauna umeda, uscata, salina, bazin apa sarata, bazin cu gheata, piscina cu badujet si perdea apa (inot contra curent folosit de sportivi pt competitii iron man), sala de sport amenajata fitness si cardio, sala masaj, lift, gradina amenajata cu iaz cu cascade si pesti, sistem de irigati cu senzori de ploaie si programator umezeala, foisor cu bucataria deschisa si salon, barbeque, balansoar si multe altele.

Spatiul oferit spre inchiriere are suprafata utila de 2043 mp, suprafata construita de 2070 mp si teren in suprafata de 2500 mp. Imobilul este dispus pe 5 nivele, S+D+P+2+R, dispune de gradina amenajata, curte cu parcari exterioare, terase spatioase cu panorama spre oras si se inchiriaza complet finisat, in functie de cerintele clientului.

Subsolul imobilului are suprafata utila de 62 mp si este compus din spatiu de depozitare.

Demisolul spatiului are suprafata utila de 456 mp si este compus din parcare in suprafata de 130mp, hol, sala de sedinte in suprafata de 77.5 mp, sala de sport in suprafata de 41 mp, piscina in suprafata de 120 mp si zona de SPA care cuprinde salina, 2 saune, bazin apa sarata, sala masaj si adapost civil.

Parterul imobilului are suprafata de 432 mp si este compus din hol, receptie, 3 birouri, open-space in suprafata de 272,57 mp, officiu, 2 grupuri sanitare.

Etajul 1 al imobilului are suprafata de 475 mp si este compus din 5 birouri, hol, 3 grupuri sanitare si terasa circulabila de 78 mp.

Etajul 2 al imobilului are suprafata de 372 mp si este compus din 2 birouri, hol, 2 grupuri sanitare si doua terase circulabila in suprafata de 153 mp.

Etajul 3 al imobilului are suprafata de 229 mp si este compus din sala de sedinte, hol, grup sanitar si terasa circulabila in suprafata de 1534 mp.

Imobilul dispune de lift de 6 persoane care deserveste toate etajele si este ideal pentru multiple domenii de activitate : software, avocatura, asigurari, financiar-contabil, etc.

Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr 12, sau ne puteti contacta la numerele de afisate!


Puncte de interes


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.