10.760 €
De închiriat
Spațiu
Publicat de Imofinder acum 1 an
7

3 persoane s-au interesat de acest anunţ

Inchiriere cladire spatiu birouri, Calea Turzii, 1.076 mp, ideal IT, Clinica
Etaj: parter
Suprafata: 1076 m2
Camere: 10
Bai: 5
Etaj: Parter
Etaje cladire: 4
Clasa de birouri: A
Vecinatati: Ramada
Dotări: Sistem de alarmă
Podele: Mochetă

Descriere

IMOFINDER va propune pentru inchiriere cladire birouri,proprietatea beneficiaza de o amplasare si vizibilitate exceptionala pe principala axa rutiera a Clujului spre Bucuresti fiind una activ circulata, oferind o expunere ideala pentru promovarea imaginii unei companii.
Aproape de centrul orasului la o distanta de ~1.5 km in apropierea Pietei Avram Iancu / Parcul Operei.
Zona este formata din cladiri cu regim de inaltime P+3E cu o arhitectura predominant moderna in imediata vecinatate a Hotelurilor: Ramada, Alex&George, Meridian, Gala
Acces:
Cladirea are acces la transportul in public, liniile locale de autobuz 35, 40, 46B, 50 fiind situate visà-vis si langa proprietate ptr sensurile de circulatie catre Cartierul Zorilor si Buna Ziua.
Descriere:
Proprietatea este formata dintr-o cladire independenta cu regim de inaltime D+P+3E+M cu suprafata totala utila a constructiei de 1.076 mp
Accesul in cladire se face din Calea Turzii iar pe nivele cu o casa a scarii pozitionata central oferind un acces la toate incaperile in sistem decomandat.
Terenul cladirii inclusiv cel al parcarii proprii amenajate in anul 2014 este in suprafata de 944 mp,din care 472 mp este destinat parcarii in imediata vecinatate a cladirii.
Spatiul se preteaza pt activitati multifunctionale: reprezentante, birouri, clinici, ideal ptr domeniul IT, Bancar, Sanitar, Comercial.


Puncte de interes


Oferte asemănătoare

800 €
Central | 4 Camere | 1 Baie | 103mp
1.100 €
Central | 3 Camere | 1 Baie | 100mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.