150.000 €
De vânzare
Casă
Publicat de Integra Imobiliare acum 1 an
15
Vand urgent casa mobilata si utilata, in zona Calea Turzii, Cluj-Napoca!

ANUNȚ EXPIRAT

Calea Turzii, 4 Camere | 2 Băi | 172 mp În rate de la bancă începând cu 2461 RON / Lună - Vezi detalii
Comision: 2%
Tip locuinta: Semidecomandat
Numar balcoane: 1
Terase: 1
Mobilat: Mobilat
An constructie: 2005
Front stradal: 10
Numar fronturi stradale: 1
Suprafata construita: 200
Suprafata teren: 200
Bucatarie: 1
Clasificare: intravilan
Numar niveluri: 1
Incalzire: centrala pe gaz
Apa

Descriere

Integra Imobiliare va ofera spre cumparare casa mobilata si utilata, Cluj-Napoca.

Imobilul este situata intr-un ansamblu de case insiruite, pozitionata foarte bine in Calea Turzii, retrasa de la strada principala sau sursele de zgomot. Fiind foarte luminoasa datorita orientri sale SE, cu o suprafata utila de 172 m
² , avand o amprenta la sol de aprox. 80 m², casa este ideala unei familii tinere deoarece detine spatii verzi si loc de joaca pentru copii, fiind totodata foarte bine structurata si anume:
Parter: living, bucatarie, camara, baie, hol+debara, garaj. Etaj este unicat datorita pozitionarii sale, pe directia SE compus din 3 camere, baie, spalator, hol+casa scarii, balcon.

Casa este construita din materiale de foarte buna calitate si anume:  caramida Porotherm de 30 cm, acoperis tigla Mediterran cu design Copo Arhaic, termoizolatie de 5 cm si tencuiala decorativa Baumit, gradina si spatii verzi amenjate, gard din lemn produse de Transilvania Wood Industry. Pretul nu include mobila (discutabil la cerere). Are urmatoarele finisaje: usa intrare termoizolanta, usi interioare import Italia, tamplarie PVC Rehau culoare stejar auriu cu low-e, parchet laminat, granitogresie, obiecte sanitare, centrala termica Junkers, video interfon si alarma, usa cu telecomanda pentru garaj. Oferta disponiblila imediat!

Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

219.000 €
Calea Turzii | 5 Camere | 3 Băi | 200mp
174.000 €
Calea Turzii | 4 Camere | 2 Băi | 165mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.