275.000 €
De vânzare
Casă
Publicat de RE/MAX Premium acum 1 an
49
O oferta iesita din tipare, casa splendida in frumoasa Budapesta!

ANUNȚ EXPIRAT

Europa, 10 Camere | 4 Băi | 450 mp În rate de la bancă începând cu 4512 RON / Lună - Vezi detalii
Etaj: P+Pod
Suprafata Teren: 900mp
An constructie: 1910
Apă
CATV
Canalizare
Curent
Gaz
Internet
Telefon
Asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace de transport în comun
Complet
Mobilată

Descriere

Azi va poftesc sa va bucurati ochii cu o proprietate deosebita, aflata in capitala tarii vecine, Ungaria. Este vorba de o casa construita la inceput de secol, in stil secesionist sau "art nouveau", o casa artistica si la propriu si la figurat. La propriu, fiindca apartine unui pictor si sculptor, care o foloseste atat pe post de locuinta, cat si ca atelier, iar la figurat pentru ca este extrem de "pitoreasca", cu detalii arhitecturale si finisaje de mult bun gust. Construita in anul 1910, casa a fost supusa unor renovari substantiale in 2003, prilej cu care s-a acordat multa atentie conservarii caracteristicilor originale, care ii confera personalitate.
Are o suprafata utila de 450 mp, iar terenul total este de 900 mp. Curtea libera este o oaza de verdeata, cu pomi, tufisuri si arbusti ornamentale superbi, ca sa nu mai luam in considerare cele doua terase spatioase care se intind de-a lungul zidului interior, dispus in forma de "L".
In termeni mai prozaici, imobilul poate fi impartit in 4 locuinte independente, doua mai mari, cu cate 2-3 dormitoare, living mare, bucatarie, baie si antreu, iar celelalte doua tip studio, respectiv cate o camera mare+bucatarie+baie. Fiecare din cele 4 locuinte are intrare separata de pe terasa exterioara, dar ele pot fi folosite si ca un singur tot, existand acces dintr-una intr-alta.
Dedesubtul casei se afla o pivnita spatioasa de 65 mp, care necesita renovare.
Ca si localizare, imobilul se afla intr-un cartier linistit (cartierul 10) al Pestei (una dintre cele doua parti ale Budapestei, situate de o parte si de cealalta a Dunarii). Este un cartier care in ultimii ani a inceput sa fie tot mai cautat de artisti, de intelectuali in general si, nu in ultimul rand, de companiile care isi stabilesc aici locuintele de protocol, fiind o zona retrasa din valtoarea traficului urban si totodata accesibila datorita multiplelor mijloace de transport din vecinatate. Pana in centrul orasului se fac 8 minute cu masina si circa 15 minute cu autobuzul, iar statia de metrou este la o distanta de aprox 10 minute.
Noi, REMAX Premium, am considerat ca preluarea in portofoliu a acestei proprietati frumoase le poate oferi compatriotilor nostri din toata tara sansa unei investitii sau, de ce nu, a unei case de vacanta in Ungaria!


Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

375.000 €
Europa | 5 Camere | 4 Băi | 225mp
160.000 €
Europa | 6 Camere | 2 Băi | 147mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.