215.000 €
De vânzare
Casă
Publicat de Edil Imobiliare acum 1 an
1
Casa 4 camere, Gheorgheni

ANUNȚ EXPIRAT

Gheorgheni, 4 Camere | 3 Băi | 172 mp În rate de la bancă începând cu 3528 RON / Lună - Vezi detalii
Etaj: parter/
Ferestre: Termopan
An constructie: 2016
Sursa incalzire: Incalzire in pardoseala
Garaj

Descriere


Edil imobiliare va ofera Casa noua de vanzare in Cluj-Napoca. Imobilul este de lux are o suprafata utila de 172 mp si construita de 286mp , suprafata terenului fiind de 500mp. Casa de vanzare este compusa din 4 camere, 3 bai, bucatarie si garaj. Aceasta este dispusa pe nivele astfel:
-parter: Living cu loc de luat masa si acces pe o terasa de 22mp, Bucatarie cu camara, Baie, Sas intrare, Garaj si Spatiu tehnic
-etaj: 3 dormitoare, 2 bai si o terasa de 24mp, unul din dormitoare fiind de tip matrimonial cu baie si dressing propriu.
Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Gheorgheni la 5 minute de Iulius Mall. Casa este din caramida phoroterm, are fundatia din beton, acoperis din tigla si a fost recent finalizata. Casa este izolata exterior cu polistiren de 10 cu densitate de 100, si este dotata cu incalzire in pardosea termopane cu trei sticle de la Rehau. Casa dispune de acces auto in curte si gradina. Pentru programarea vizionarii ofertei sunati acum la numerele de de mai jos sau cautati-ne la sediul agentiei noastre, strada Iuliu Maniu nr. 17.


Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

299.000 €
Gheorgheni | 6 Camere | 210mp
229.000 €
Gheorgheni | 2 Camere | 1 Baie | 60mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.