176.000 €
De vânzare
Apartament
Publicat de RE/MAX Best acum 1 an
3
Vanzare Penthouse deosebit, cu priveliste extraordinara

ANUNȚ EXPIRAT

Andrei Muresanu, 4 Camere | 3 Băi | 168 mp În rate de la bancă începând cu 2888 RON / Lună - Vezi detalii
Etaj: 7+8
Suprafata Construita: 196mp
An constructie: 2016
Tip imobil: Bloc de apart.
Decomandat
Apă
CATV
Canalizare
Curent
Gaz
Internet
Telefon
Pază permanentă
Exterior
Lift

Descriere

RE/MAX Best va ofera la vanzare un apartament tip penthouse cu o priveliste deosebita. Acesta este amplasat intr-un complex rezidential nou, are acces la strazile principale care duc spre centrul orasului si in zona se gasesc atat scoli si gradinite cat si facultati de renume. Locatia este unul dintre cele mai importante aspecte la achizitia unui apartament iar acesta se poate lauda cu o localizare privilegiata din toate punctele de vedere.
Accesul in complex va fi pe baza de portar si va fi asigurata paza 24/24 iar un lucru important de mentionat este faptul ca vor exista 3 cai de acces, astfel incat sa nu existe probleme de aglomerare a autoturismelor.
Apartamentul este dispus pe 2 nivele, primul fiind locul de zi care este compus din: o camera open-space mare care este pe post de bucatarie+living, un hol spatios de intrare, o baie si un dormitor cu dressing. La acestea se adauga o terasa superba cu orientare spre oras, in suprafata de 80 mp.
La etajul superior o sa existe inca 2 dormitoare, acestea fiind concepute fiecare atat cu baie proprie cat si cu dressing.
Constructia este una cu materiale de calitate iar termenul de finalizare este decembrie 2016.
Blocul este prevazut cu locuri de parcare in subteran iar cele 2 lifturi vor avea acces pana la acest subteran pentru confortul dumneavoastra.
In jurul blocurilor vor fi amenajate spatii verzi si pe langa acestea vor exista locuri de parcare pentru musafirii complexului, acestea fiind gandite pentru a nu incurca si ocupa locurile de parcare ale locatarilor.
Pentru cei care isi doresc un penthouse intr-o zona linistita, fara trafic, cu spatii verzi si totusi foarte aproape de punctele de interes, acest apartament poate deveni locuinta dumneavoastra de vis.
Nu ezitati sa ma contactati pentru informatii suplimentare.


Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

165.000 €
Andrei Muresanu | 4 Camere | 2 Băi | 118mp
160.000 €
Andrei Muresanu | 3 Camere | 2 Băi | 81mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.